Alsjeblieft!

Met trots presenteer ik de volledig herziene versie van mijn e-book ‘5 Stappen naar een authentieke bruiloft’. En je kunt het NU gratis downloaden.

Waarom dit e-book?
Bruiloften zijn er in alle soorten en maten; van vintage tot modern en van groots en feestelijk tot kleinschalig en intiem. En je hoeft maar een trouwmagazine of trouwblog te raadplegen of je wordt overladen met pagina’s vol inspiratie om je bruiloft vorm te geven.

Het nadeel van deze ‘inspiratie’ is echter dat het allerlei details bevat die weliswaar prachtig zijn, maar niet uniek. Ze zijn immers stuk voor stuk al een keer toegepast en dus niet specifiek en op maat gemaakt voor jullie bruiloft. Dus hoe vertaal je die inspiratie nou naar jullie eigen bruiloft en zorg je ervoor dat alle elementen van jullie bruiloft jullie verhaal vertellen en niet dat van iemand anders?

Nou, daar gaat dit e-book je bij helpen. Wil je dus géén dertien-in-een-dozijn bruiloft, maar ben je op zoek naar hulp en inspiratie voor een bruiloft die authentiek en uniek is, dan is dit e-book voor jou.

KLIK HIER OM TE DOWNLOADEN

Wat is dit dan voor e-book? “5 Stappen naar een authentieke bruiloft” is, zoals de titel al aangeeft, een stap voor stap handleiding voor het ontwikkelen van een visie voor jullie bruiloft. Het is gebaseerd op de Creatieve Sessie die ik met bruidsparen houd om tot een visie en ontwerp voor hun bruiloft te komen.

Je kunt het zien als de eerste stap in het vormgeven van je bruiloft:

Je bent waarschijnlijk net verloofd, zit op een grote roze wolk en kunt aan niets anders denken dan aan je prachtige bruiloft. Je hebt echter geen idee waar te beginnen…

Waar gaan jullie bijvoorbeeld trouwen, wat voor soort locatie moet het worden? En hoe ga je de juiste leveranciers vinden voor je bruiloft; op basis van welke criteria ga je ze selecteren? En als je ze dan gevonden hebt, hoe zorg je dan dat je hen allemaal je visie op eenduidige wijze overbrengt? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Zijn dit ook vragen die jou ‘s nachts wakker houden? En wil je graag hulp bij het beantwoorden ervan? Download dan NU het e-book met stappenplan. Wees gerust, het is geen saaie, droge kost. Integendeel, het stappenplan bevat leuke opdrachten die je samen met je partner uitvoert – zodat jullie bruiloft een weerspiegeling is van jullie beiden – en praktische werkbladen om alle uitkomsten op te noteren. Zo kan de voorpret voor jullie unieke bruiloft nu al beginnen

KLIK HIER OM TE DOWNLOADEN

Download dus NU het stappenplan en ga aan de slag met het ontwerpen van je eigen, unieke en authentieke bruiloft.

Ik wens je veel plezier toe!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.