j0ythigpen_1348364793_600 (1)

Over Jullie

Ben jij mijn ideale klant? Ik vind dat je het als wedding professional aan je klanten verplicht bent hen de best denkbare kwaliteit en service te bieden. Daarom kies ik ervoor me te richten op een bepaald type klanten voor wie ik tot het uiterste ga om hun bruiloft niets minder dan onvergetelijk te maken. Door me op een specifieke groep bruidsparen te richten, kan ik ze door en door leren kennen en ze de best passende oplossing bieden voor de problemen die ze tegenkomen bij het plannen van hun droombruiloft.

Ik werk het liefst met koppels zoals jullie; koppels met een gevestigde carrière, grote ambities en een geweldige smaak. Koppels met gevoel voor stijl, die zich graag omringen met mooie producten die kwaliteit en klasse uitstralen. Die volop van het leven genieten, precies weten wat ze van hun bruiloft verwachten en bereid zijn te doen wat nodig is om het te realiseren.

Het ontwerpen van je bruiloft is een heel persoonlijk proces. Als weddingdesigner sta ik dan ook heel dicht bij mijn bruidsparen. Ik zie het ontwerpproces als een samenspel tussen jullie en mij, een samenwerking die om wederzijds respect en vertrouwen vraagt. Zo zorgen we er samen voor dat jullie bruiloft een totale beleving wordt waarbij sfeer, uitstraling en aanblik elkaar naadloos aanvullen.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat jullie bruiloft perfect bij jullie past; dat het jullie persoonlijke verhaal vertelt, maar dat het tegelijkertijd ook verrast. En omdat ik de reis naar jullie bruiloft net zo belangrijk vind als het eindresultaat, zorg ik dat ook de voorbereiding van jullie mooiste dag een belevenis is vol leuke en verrassende momenten.

Herken je jezelf in deze beschrijving? Neem dan contact met me op om te bespreken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

Precious jewel, you glow, you shine, reflecting all the good things in the world.

MAYA ANGELOU

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.