Mijn Werkwijze
Om voor jullie een unieke bruiloft te ontwerpen, ga ik als volgt te werk…1. Visualisatie
Het ontwerpen van iemands bruiloft is een heel persoonlijk proces. Daarom houden we altijd eerst vrijblijvend een eerste kennismaking om te bepalen of we als weddingdesigner en bruidspaar bij elkaar passen. Tijdens deze bijeenkomst leren we elkaar kennen, bespreken we jullie dromen en verlangens voor jullie bruiloft en wat ik daarin voor jullie kan betekenen. Pas daarna bepalen we of er een wederzijdse klik is en of we met elkaar in zee willen gaan.

2. Concept & Design
Als weddingdesigner creëer ik bruiloften die een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheden en wensen mijn klanten. Omdat ik jullie daarvoor goed moet leren kennen, gaan we in een uitgebreide Creatieve Sessie de diepte in…

Door middel van een reis door jullie verleden, heden en dromen voor de toekomst onthullen we wie jullie zijn als koppel; hoe jullie in het leven staan, wat jullie rituelen en gewoontes zijn, jullie dromen en verlangens. We kijken naar  jullie je toe aangetrokken voelen, wat jullie inspireert en nog veel meer. Aan de hand van deze sessie volgen moodboards en leverancier suggesties voor de verschillende onderdelen van jullie bruiloft; van de algehele look & feel tot aan jullie kleding, bloemen en bruiloftsdrukwerk. Zo komen we tot een unieke blauwdruk voor jullie bruiloft die de basis vormt voor alle verdere beslissingen in het ontwerp- en planningsproces, evenals voor de uitvoering ervan.

Wat klanten zeggen over de Creatieve Sessie
“Echt een geweldige leerzame middag gehad!
Al onze wensen voor de bruiloft qua styling doorgenomen d.m.v. super leuke opdrachten. Het was als een inspirerende coaching sessie. Wat een inzichten en kriebels; we kennen elkaar toch wel heel goed.”

Leoni & Max

3. Celebration!
Als dan eindelijk de grote dag daar is, zorgen mijn team en ik ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van het gezelschap van jullie familie en vrienden en van al het moois dat we samen hebben gecreëerd. De styling is van top tot teen verzorgd, niet alleen van jullie en jullie entourage, maar ook van alle locaties en persoonlijke details.

Planning & Coördinatie
Om jullie bruiloft onvergetelijk te maken, werk ik nauw samen met een selecte groep vakmensen om jullie visie tot leven te brengen. Desgewenst breng ik jullie in contact met één van de fantastische weddingplanners uit mijn netwerk om de planning & coördinatie van jullie bruiloft op zich te nemen. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft – van begin tot eind – mooier en gedenkwaardiger wordt dan in jullie stoutste dromen.

Heb je na het lezen nog vragen of wil je gewoon iets aan me kwijt, neem dan gerust contact met me op. Ik hoor graag alles over jullie en jullie droombruiloft.

Noot: bovenstaande stappen kunnen afwijken, afhankelijk van jullie specifieke behoefte en wensen.
Je vindt meer informatie over de beschikbare pakketten op mijn Diensten pagina’s.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.