Stage plek Marketing Communicatie

Het jaar 2014 was voor mij echt een rollercoaster van leuke en inspirerende gebeurtenissen. Niet alleen heb ik aan het begin van het jaar een spiksplinternieuwe onderneming gelanceerd, maar ik heb de afgelopen 12 maanden ook zoveel geleerd, zoveel leuke mensen ontmoet en zoveel nieuwe plannen gesmeed dat het moment is aangebroken om een team om me heen te verzamelen. De grootse plannen die ik voor volgend jaar heb, kan ik namelijk onmogelijk in mijn eentje realiseren…zeker niet in combinatie met het draaiende houden van een gezin met drie kleine kinderen.

Nu heb ik de afgelopen tijd al met een aantal leuke studenten gesproken die spontaan bij me solliciteerden naar een stage- of afstudeerplek en met één van hen is al een leuke samenwerking afgesproken; zij gaat in 2015 namelijk haar afstudeeropdracht bij me doen. We wachten nog op het officiële akkoord van de afstudeercommissie, maar zodra dat rond is, zal ik haar hier aan jullie voorstellen en zullen we je iets meer vertellen over het onderzoek dat ze voor me gaat doen.

Omdat ik ook voor de Marketing, Communicatie en wat andere taken wat extra handjes kan gebruiken, heb ik besloten ook een stagiair te werven zodat we elkaar kunnen helpen bij het realiseren van onze carrièredromen. Dus…ben je of ken je iemand die op zoek is naar een leuke en inspirerende stageplek vanaf januari 2015? Wijs haar (of hem natuurlijk) dan zeker even op deze leuke vacature…

Foto-Stagiair-Marcom
foto credits: Alexandra Vonk Photography

STAGE PLEK MARKETING COMMUNICATIE

Per januari 2015 heeft Lucia Sandaal Concepts & Styling plaats voor een ambitieuze en zelfstandige Stagiair(e) Marketing & Communicatie.

Door de belangrijke positie van online marketing binnen het bedrijf, krijg je met alle aspecten van  moderne marketing te maken; van bloggen en sociale media tot het schrijven van sales letters en het inrichten van online advertentie campagnes.

Als spin in het web ben je een echte teamspeler, maar kun je ook prima zelfstandig werken. Dus ben je leergierig, creatief en heb je de ambitie om door te groeien in online marketing? Dan is dit jouw droombaan!

Wat doet Lucia Sandaal Concepts & Styling?
Lucia Sandaal Concepts & Styling is een jong en dynamisch bedrijf in de Wedding & Event branche. In mijn rol van wedding designer en stylist help ik zakenvrouwen een betekenisvolle bruiloft te realiseren. Met behulp van een opmerkelijk creatief proces help ik het koppel hun liefdesverhaal in hun bruiloft te visualiseren. Op die manier is elk bruidspaar dat met mij werkt, verzekerd van een unieke bruiloft die hun persoonlijkheden en levensstijl weerspiegelt.

Wat marketing betreft, ben ik een groot voorstander van moderne marketing en ligt de focus op het bouwen van relaties, zowel met prospects en klanten als met collega wedding professionals. Sociale media en Communities spelen hierbij een heel belangrijke rol waarbij ik graag met verschillende marketing tools en technieken experimenteer om mijn ideale klant te bereiken.

Wat ga jij doen en leren?
Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van bloggen, sociale media, e-mail marketing, Google Adwords, Google Analytics en nog veel meer. Daarnaast neem je actief deel aan besprekingen, brainstorms en resultaat besprekingen zodat je als volwaardig collega meewerkt aan een succesvolle en coherente online presence van Lucia Sandaal Concepts & Styling. 

Het team bestaat naast mij uit een enthousiaste collega die vanaf januari 2015 haar afstudeeropdracht bij Lucia Sandaal Concepts & Styling doet. Met z’n drieën werken we samen aan de groei en ontwikkeling van zowel jullie als van het bedrijf.

Wat ik van je vraag

  • je bent enthousiast, ambitieus, leergierig en creatief
  • je beschikt over een goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift
  • je schrijft vlot en graag en kunt je goed in de lezer verplaatsen
  • je beschikt over een eigen laptop die je voor je werkzaamheden kunt gebruiken
  • je voert de werkzaamheden deels op kantoor uit en deels vanuit je eigen huis
  • je woont in (de directe omgeving van) Amsterdam
  • je hebt ervaring met sociale media marketing, met name op Facebook
  • je hebt affiniteit met de trouw- en evenementen branche
  • je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar voor minimaal 20 weken (5 maanden)
  • je volgt een relevante opleiding op HBO niveau

Wat ik je te bieden heb
Helaas kan ik je momenteel geen stagevergoeding bieden, maar ik weet zeker dat de ervaring en groei die je tijdens je stage zult doormaken dat ruimschoots compenseert. 

Je krijgt mijn onverdeelde aandacht en begeleiding, toegang tot lesmateriaal van absolute top marketeers uit Nederland en de VS, een inspirerende werkomgeving, nieuwe inzichten, een uitgebreid netwerk en onbetaalbare gezelligheid.

Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren? Neem dan NU contact met me op door je motivatie en CV te sturen naar info@luciasandaal.com. Wil je eerst meer informatie? Bel me dan op 06-39512176 en/of bezoek mijn website.
Ik kijk ernaar uit van je te horen!

Liefs,

Lucia-Watermark-400x315px

Opt In Image
Download Nu Gratis Mijn E-Book!

Handig Stappenplan Met Opdrachten en Werkbladen Voor Een Unieke Bruiloft

Share this post

 
You might also like:

Leave a comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

.post .meta, .pages .meta { display: none; }