Wedding & Event Design

Dit pakket is perfect voor koppels die zelf hun bruiloft willen plannen en organiseren, maar moeite hebben om al hun wensen, behoeften en ideeën tot een mooi en samenhangend geheel te combineren die bovendien een weerspiegeling is van hun persoonlijkheden en levensstijl. Als wedding designer ontwerp ik bruiloften die een weerspiegeling zijn van mijn klanten. Het gaat om het vertalen van het juiste gevoel voor het bruidspaar voor wie ik op dat moment aan het ontwerpen ben. Om dat te kunnen doen, houden we voorafgaand aan het ontwerpproces een uitgebreide Creatieve Sessie zodat ik jullie door en door leer kennen… Door middel van een reis door jullie verleden, heden en toekomst onthullen we wie jullie zijn (als koppel); hoe jullie in het leven staan, wat jullie rituelen en gewoontes zijn, jullie dromen en verlangens. Waar jullie je toe aangetrokken voelen, wat jullie inspireert en nog veel meer. Aan de hand van deze sessie ontwerp ik een Creatief Concept – dat als het ware jullie visie voor jullie bruiloft is – inclusief jullie kleuren palet, moodboards en leverancier suggesties voor de verschillende onderdelen van jullie bruiloft. Zo komen we tot een blauwdruk voor jullie bruiloft die de basis vormt voor alle verdere beslissingen in het ontwerp- en planningsproces, evenals voor de communicatie met jullie weddingplanner en leveranciers. Wil je dat ik op de dag van jullie bruiloft ook de styling verzorg, neem dan ook een kijkje bij mijn styling pakket.

Wedding & Event Design omvat:


  • Creatieve Sessie van 10.00 tot 16.00 uur (bij voorkeur op de trouwlocatie)
  • Creatief Concept, inclusief aanblik & sfeer, kleurpalet en persoonlijke details
  • Algemeen Mood Board
  • Maximaal 3 Ontwerp Sessies, waaronder een locatiebezoek
  • Suggesties voor de perfecte locatie(s)
  • Leveranciers moodboards (bijv. voor bruid, gom, taart, bloemen, drukwerk)
  • Leverancier suggesties met toegang tot mijn preferred supplier lijst
  • Onbeperkt telefoon en e-mail contact voorafgaand aan de bruiloft

Investering vanaf: € 2.950 (ex. btw)

Noot: zowel de diensten als de prijs zijn slechts een indicatie, alle diensten worden op maat samengesteld op basis van jullie individuele wensen en verlangens. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over jullie unieke bruiloft!

Wat klanten zeggen over de Creatieve Sessie
“Echt een geweldige leerzame middag gehad!
Al onze wensen voor de bruiloft qua styling doorgenomen d.m.v. super leuke opdrachten. Het was als een inspirerende coaching sessie. Wat een inzichten en kriebels; we kennen elkaar toch wel heel goed.”

Leoni & Max

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.